Què és Google Near Share i com ho faig servir?

Per què es pot confiar?

- Google Share Near és una manera que els usuaris d'Android comparteixen ràpidament contingut entre si entre dispositius, de manera similar al que ofereix Apple AirDrop per a usuaris d’iOS, iPadOS i macOS .

La funció Comparteix a prop permet compartir fàcilment i de manera fiable entre milers de Models de telèfons Android i funciona en línia i fora de línia.

Share proper també arribarà als Chromebooks amb sistema operatiu Chrome el 2021, tot i que encara no tenim data per a quan es publicarà. Aquí hi ha més detalls: Google detalla les noves funcions de Chrome OS per al seu 10è aniversari





echo plus vs sonos one

Aquí teniu tot el que heu de saber sobre el Compartiment proper de Google, inclòs el seu funcionament, amb quins dispositius funciona i com utilitzar-lo.

Google Què és Google Near Share i com ho faig servir? foto 1

Com funciona Google Near Share?

Google Near Share permet als usuaris d'Android compartir instantàniament fitxers, enllaços, imatges i molt més amb usuaris d'Android propers, tot protegint la vostra privadesa.



En lloc d’haver d’obrir aplicacions individuals, com ara Missatges, WhatsApp o Gmail, cerqueu el fitxer que vulgueu compartir i adjunteu-lo, A prop compartit podeu compartir contingut amb només un parell de pulsacions.

Apareixerà una llista de dispositius a la vostra proximitat quan utilitzeu la funció Comparteix a prop, amb la qual podeu compartir contingut. Quan toqueu el receptor, se us notificarà l'opció d'acceptar o rebutjar el fitxer que compartiu.

A continuació, Google Share Near triarà automàticament el millor protocol per compartir fàcilment i ràpidament mitjançant Bluetooth, Bluetooth Low Energy, WebRTC o WiFi peer-to-peer. Això vol dir que podeu fer servir Comparteix a prop fins i tot quan estigueu completament fora de línia.



Google Què és Google Near Share i com ho faig servir? foto 2

Com s'utilitza el Compartiment proper?

Per fer servir Compartir a prop, haureu d'assegurar-vos que la funció estigui activada. Requereix Android 6.0+ i haureu d’activar tant el Bluetooth com la ubicació al dispositiu Android.

Aleshores haurà d’entrar a l’aplicació Configuració del dispositiu Android> Toqueu Google> Connexions de dispositiu> Comparteix a prop> Activa. Per desactivar el botó 'Comparteix a prop', toca Configuració i desactiva 'Comparteix a prop'.

Com es pot compartir un fitxer / una foto amb Compartir a prop

Quan estigueu a punt per compartir un fitxer, una foto, una pàgina web o qualsevol altra cosa que vulgueu compartir, obriu el fitxer i toqueu la icona de compartir. A continuació, haureu de seleccionar A prop.

Mantingueu el telèfon a prop del dispositiu amb el qual vulgueu compartir i a sota de 'Cerqueu dispositius propers', toqueu el contacte i, a continuació, toqueu Envia. Apareixerà un missatge que diu 'Enviament'; un cop aparegui 'Enviat', podeu tocar Tanca.

Com es pot rebre un fitxer / una foto amb Compartir a prop

Quan vulgueu rebre un fitxer, una foto o un altre contingut del telèfon d'algú, haureu de demanar-li que segueixi els passos anteriors.

com fer un bitmoji a Snapchat

Quan premeu enviar el contingut que comparteixen, rebreu una notificació de que algú comparteix contingut amb vosaltres.

Si encara no ho heu fet, toqueu la notificació per fer visible el dispositiu. Si se us demana que activeu Comparteix a prop, Bluetooth o Ubicació, toqueu Activa. Per obtenir el contingut, només cal que toqueu Accepta.

Com triar amb qui compartir contingut

Google diu que Near Share s'ha creat amb la privacitat en el seu nucli, cosa que permet als usuaris d'Android enviar i rebre fitxers sense compartir informació de contacte. Els usuaris poden enviar i rebre de forma anònima i podeu ajustar la configuració de privadesa i qui us pot veure a la Configuració ràpida del telèfon.

Obriu l'aplicació Configuració del telèfon> Toqueu Google> Connexions del dispositiu> Comparteix a prop> Visibilitat del dispositiu.

És possible triar entre 'Tots els contactes', 'Alguns contactes' i 'Amagat' quan es tracta de la vostra visibilitat a Compartir a prop.

Si seleccioneu 'Tots els contactes', el vostre dispositiu serà visible per als vostres contactes mentre la pantalla estigui activada i desbloquejada. Si seleccioneu 'Alguns contactes', veureu una llista dels contactes que teniu a prop que tenen Compartit a prop obert i que han volgut ser visibles. Aleshores haureu de canviar els contactes de la llista que vulgueu que us puguin veure quan compartiu un fitxer.

Per tal que els contactes apareguin a la llista Compartir a prop, haureu d'afegir la seva adreça electrònica associada al seu compte de Google a la informació de contacte.

Si seleccioneu 'Ocult', el vostre dispositiu només serà visible mentre hi ha l'opció Compartir a prop.

Problemes amb el repartiment proper

Si teniu problemes amb la funció de Compartir a prop, proveu el següent:

  • Comprova que Bluetooth està activat per als dos telèfons
  • Comprova la ubicació està activat per als dos telèfons
  • Acosteu els dispositius junts, a menys de 300 mm (1 peu) l'un de l'altre
  • Activeu i desactiveu el mode d'avió
  • Apagueu i torneu a engegar el telèfon
  • Espereu fins que ningú més comparteixi contingut amb l'altre telèfon

Articles D'Interès