Es confirma l'esdeveniment de PlayStation 5: per fi aprendrem el preu i la data de llançament de PS5

Per què es pot confiar?

- Sony ha confirmat la data en què finalment coneixerem els detalls restants clau de PlayStation 5, és a dir, un preu per a les dues versions de la consola, més la data de llançament, tot i que l’esdeveniment del 16 de setembre aparentment se centrarà en el grans jocs que arriben a PS5 al llançament (i més enllà!) '.

Sabem que la PS5 serà una consola potent i podeu consultar totes les especificacions clau de la PS5 a la nostra característica principal:

Pel que fa a la data de llançament, sabem que el PS5 estarà amb nosaltres al novembre, però no sabem exactament quan i amb el Sèrie Xbox S i Xbox Sèrie X que es llançarà el 10 de novembre, serà molt interessant esbrinar quan serà la data de llançament de la PS5.





També és interessant, per descomptat, esbrinar quant costaran les versions digitals estàndard de PS5 i PS5 quan sabem que la Xbox Series X arribarà a 499 dòlars / 449 lliures i la Xbox Sèrie S serà de 249 lliures / 299 dòlars. Com Sony pot fer front a aquest preu tan baix de la Sèrie S?

Actualment esperem que la Sèrie X també costi menys que la unitat principal de la PS5, així que ens interessa molt veure com funciona.



Sid Shuman, el cap de comunicacions de Sony Interactive Entertainment, va dir en una (extremadament curta!) publicació al bloc que 'el nostre proper aparador digital pesarà uns 40 minuts i inclourà actualitzacions sobre els últims títols de Worldwide Studios i dels nostres socis de desenvolupament de classe mundial'.

El PlayStation 5 Showcase es mostrarà a Twitch i YouTube aquest dimecres 16 de setembre a les 13:00 PDT, a les 21:00 BST i a les 22:00 CEST.

Emissions de PlayStation 5 Showcase en directe aquest dimecres a la 1 del migdia, hora del Pacífic: https://t.co/W4gkVp7pdv pic.twitter.com/Nn33RT0yki



- PlayStation (@PlayStation) 12 de setembre de 2020

Articles D'Interès