S'han explicat els missatges a iCloud: com funciona i com activar-lo o desactivar-lo

Per què es pot confiar?

- Apple ha llançat el suport d'iCloud per a iMessatges , conegut com a Missatges a iCloud, el maig de 2018. Abans de l'assistència, no era possible utilitzar iCloud per als missatges de text.

Tot i després de l’actualització, que era iOS 11.4, la funció Missatges a iCloud us permet tractar els vostres missatges iMessage com ho faríeu fotografies . Els missatges se sincronitzen en tots els dispositius quan estigueu activats perquè pugueu estar al dia de tots els vostres missatges, independentment del dispositiu Apple que feu servir.

Això és el que heu de saber sobre els missatges a iCloud i com activar o desactivar la funció.





com desactivar samsung s20 fe

Què són els missatges a iCloud?

Val a dir que 'Missatges' també significa iMessage, que és l'aplicació d'Apple que els propietaris de dispositius iOS i propietaris de Mac poden utilitzar per enviar i rebre textos, fotos, vídeos, Animoji, Memoji i molt més. iCloud Mentrestant, està integrat en tots els dispositius Apple perquè pugueu mantenir les vostres fotos, fitxers, notes i molt més, segures, actualitzades i disponibles allà on sigueu.

La funció Missatges a iCloud sincronitza els missatges a tots els vostres dispositius Apple. Quan està activat, tot l'historial de missatges es manté actualitzat en tots els dispositius Apple que hagin iniciat la sessió amb el vostre ID d'Apple. Si suprimiu un missatge, fitxer adjunt o conversa en un dels vostres dispositius, se suprimirà de tots els vostres dispositius.



Anterior al llançament de la funció Missatges a iCloud, qualsevol missatge que hàgiu enviat o rebut al vostre iPhone es sincronitzaria amb el vostre Mac i iPad. Tanmateix, si configureu un dispositiu nou, no veureu cap missatge ni conversa antiga en aquest dispositiu. Per descomptat, hi va haver solucions. Podeu restaurar el vostre nou iPhone des d'una còpia de seguretat antiga per passar al vostre nou iPhone, per exemple, però no era tan senzill com ara.

preguntes greus per fer a algú

Cadascun dels vostres dispositius també va fer una còpia de seguretat de tota la biblioteca de missatges, que va malgastar l’espai d’emmagatzematge de l’iCloud. La funció Missatges a iCloud veu els missatges emmagatzemats en un punt central i enviats a qualsevol dispositiu al qual us connecteu ara o en el futur. Si heu d’alliberar espai d’emmagatzematge d’iCloud, només podeu desactivar la funció Missatges a iCloud.

Com funcionen els missatges a iCloud?

Els missatges d’iCloud es redueixen bàsicament a millorar la sincronització dels missatges en tots els vostres dispositius (antics o nous), cosa que us permetrà mantenir-los al dia des de qualsevol dispositiu que feu servir.



Si decidiu activar la funció Missatges a iCloud, tots els vostres missatges apareixeran en un dispositiu nou quan hi inicieu la sessió amb el mateix compte d'identificador d'Apple i obtingueu la mateixa visualització a qualsevol lloc que utilitzeu iMessage. Com s’ha esmentat, quan suprimiu missatges i converses d’un dispositiu, s’eliminen instantàniament de tots els vostres dispositius.

Si suprimiu un missatge, no el podreu recuperar. Si no voleu mantenir les converses actualitzades en tots els vostres dispositius, podeu desactivar la funció Missatges a iCloud. Si el desactiveu a l'iPhone o l'iPad, l'historial de missatges s'inclourà en una còpia de seguretat independent d'iCloud.

Com activar els missatges a iCloud

Per activar el missatge a iCloud, assegureu-vos que hàgiu configurat iCloud i que hàgiu iniciat la sessió amb el mateix ID d'Apple en tots els vostres dispositius. També se us demanarà que utilitzeu l’autenticació de dos factors amb el vostre ID d’Apple i l’haureu activat Clauer iCloud .

preguntes i respostes de jocs trivia

Usuaris d’iPhone, iPad i iPod Touch

Per activar els missatges a iCloud al vostre iPhone, iPad o iPod Touch, seguiu aquests passos:

  1. Aneu a Configuració
  2. Toqueu [el vostre nom] a la part superior
  3. Toqueu iCloud
  4. Activeu Missatges

Usuaris de Mac

Per activar Missatges a iCloud al Mac, seguiu aquests passos:

  1. Obriu Missatges al vostre Mac
  2. Seleccioneu el menú Missatges a l'extrem superior esquerre
  3. Toqueu Preferències al menú
  4. Feu clic a iMessage
  5. Seleccioneu la casella que hi ha al costat d ’Activa els missatges a l’iCloud

Com desactivar els missatges a iCloud

Si desactiveu Missatges a iCloud en un iPhone, iPad o iPod touch, l'historial de missatges s'inclourà en una còpia de seguretat d'iCloud separada, tal com hem esmentat anteriorment.

Podeu desactivar Missatges a iCloud per a un sol dispositiu o per a tots els vostres dispositius. Qualsevol dispositiu on hi hagi missatges a iCloud continuarà emmagatzemant el que envieu i rebeu des d'aquest dispositiu a iCloud.

Usuaris d’iPhone, iPad i iPod

Per desactivar Missatges a iCloud al vostre iPhone, iPad o iPod touch, seguiu els passos següents:

  1. Aneu a Configuració
  2. Toqueu [el vostre nom] a la part superior
  3. Toqueu iCloud
  4. Desactiveu Missatges

Usuaris de Mac

Per desactivar Missatges a iCloud al Mac, seguiu els passos següents:

  1. Obriu Missatges al vostre Mac
  2. Seleccioneu el menú Missatges a l'extrem superior esquerre
  3. Toqueu Preferències al menú
  4. Feu clic a iMessage
  5. Desmarqueu la casella que hi ha al costat d’Activa missatges a l’iCloud

Articles D'Interès