No vols deixar de seguir un amic? Ara Facebook us permet 'posposar-los'

Per què es pot confiar?

- Tots ho hem hagut de fer deixar de seguir un amic a Facebook.

Us agraden, en certa manera, però són una mica molestos amb les a) publicacions polítiques b) les fotos de nadons c) els estats de TOTES MAJÚSCULES o alguna combinació de les tres. De totes maneres, per evitar veure les seves coses, podeu deixar de seguir-les en lloc de deixar-les amigues. No seran els més savis i podreu estalviar-vos el seny. El problema és: és permanent. Un cop els deixeu de seguir, els oblideu i no els veureu mai més al vostre feed.

Això no és realment genial, sobretot si només els heu deixat de seguir de moment, ja que, per exemple, van ser les eleccions presidencials dels Estats Units del 2016 i realment no volíeu veure un altre lloc pro-Trump. Ara bé, és president des de fa un any, de manera que no us importaria tant. Però, com dèiem, és difícil dir a qui no heu seguit i és probable que no els perdeu. Tot i això, aquest és un dilema i Facebook ho reconeix.





nota 20 ultra vs s20 plus

Introduïu: Posposa . És una nova funció de Facebook que us donarà l'opció de deixar de seguir temporalment un amic. Fins i tot podeu utilitzar-lo per deixar de seguir temporalment una pàgina o un grup a Facebook. La millor part? Només dura un mes, o 30 dies. Així és com funciona.

Què és la funció Snooze de Facebook?

Posposa és una nova característica de Facebook. Posposar una persona, una pàgina o un grup impedeix veure les seves publicacions al vostre canal de notícies durant 30 dies. No sabran que els han posposat. Podeu veure una demostració d'aquesta funció al vídeo de Facebook que apareix a continuació.



joc de nintendo i veure super mario bros

Com posposes algú a Facebook?

Si seleccioneu Posposa al menú desplegable superior dret d'una publicació, no en veureu el contingut durant aquest període de temps.

Per posposar una persona, una pàgina o un grup del vostre canal de notícies:

  1. Feu clic al menú Més opcions (punts suspensius) a la part superior dreta de la publicació.
  2. Feu clic a Posposa.
  3. Per desfer immediatament Posposa, feu clic a Desfés al missatge de confirmació.

Com desactives la posposició a Facebook?

Per desactivar la posposició d'un perfil, pàgina o grup:

  1. Aneu al perfil o a la pàgina i feu clic a Posposat> Finalitza la posposició.
  2. Per desactivar la posposició d'un grup, aneu al grup i feu clic a Units> Finalitza la posposició.

Per què faríeu servir Snooze a Facebook?

Veieu massa fotos del viatge a Corea del Sud del vostre amic? Tots hi hem estat. Amb Snooze, no haureu de deixar de seguir ni deixar de ser amic permanentment; només pots deixar de veure les publicacions d'algú durant un període curt de temps i les persones, les pàgines i els grups que posposes no rebran cap notificació. Però se us notificarà abans que finalitzi el període de repetició. A més, la configuració es pot revertir en qualsevol moment.



Articles D'Interès